28 Ocak 2009 Çarşamba


türkkahvesi
ben bu kokuya,bu görüntüye,ve bu keyfe hayranım.
bir türkkahvesinin bol köpüklü olmasını istiyorsanız benden size bir püf noktası:kahvenizin suyu çok ama çok soğuk olmalı.bir fincana bir çay kaşığı kahve isteye göre şeker ve fincanınızın olçüsünde su,kısık ateşde devamlı karıştırarak kaynatmadan pişirin.kabarmaya başlayınca üstünden kaşık yardımı ile köpüğünü fincanınıza alın.tekrar kabarmaya başlayınca geri kalan kahveyi fincanınıza dökün.

4 yorum:

anneminkizıyim dedi ki...

Canim Rümeysa ellerinize saglik, belginin blogu cok hos olmus. Bende simdi bir fincan kahvenizi aldim cok tesekkürler, davetiniz icin.
Belgincigim sanada bol paylasimli, eglenceli bir blogculuk diliyorum, sevgiler....

anneminkizıyim dedi ki...

Canim selam, anlamadim hangi muzigi, seninkinimi, yoksa benimkinimi???????????

Adsız dedi ki...

canım kahve güzel görünüyor ol köpüklü gerçi ben sütlü severim ama olsun ellerine sağlık blogun hayırlı herşey gönlünce olsun hayırlı cumalar hoşcakal

Marifetane hobi dedi ki...

Yine geldim yeni dua kampanyamıza desteğin için arkadaşım belkide çok olduğumu düşüneceksin ama yinede geldim işte Hasta bir kardeşimiz için salat-ı tefriciye okuyoruz blogumu ziyaret ederek bize katılımını bekliyorum arkadaşım.hayırlı geceler diliyorum.